Вихованці Семінарії побували з триденним походом у Прикарпатті

17.09.2021

Почати

17.09.2021 - 23:30

Кінець

17.09.2021 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 11-14 вересня 2021 року вихованці 3-го та 4-го класів Семінарії взяли участь у триденному поході у Прикарпатті. Керівником походу була викладач КДС Дятлова Катерина Олександрівна, яка має багаторічний досвід участі у туристичних походах.

 

За 3 дні група пройшла 49 км по горам Покутсько-Буковинських Карпат за маршрутом: с. Шепіт — пер. Семенчук — г. Томнатик — г. Яровиця — хребет Яровець — хребет Нікілені — с. Нижній Яловець — о. Гірське Око — водоспад Сучавський Гук —с. Шепіт.

 

Разом із семінаристами участь у поході взяла активна молодь з православних волонтерських організацій Києва. Тож окрім насолоди дивами природи, було диво людського спілкування та знайомство з багатьма соціальними проектами, в яких православна київська молодь не лише бере участь, а й сама їх організовує.

 

У всіх учасників походу залишились неймовірні враження від походу, під час якого вони помилувалися гірською природою, знайшли багато нових друзів та знайомих, набралися сил та енергії для подальшого навчання і роботи.

 

«На природі ми всі стаємо трішки ближче до Бога. Недарма велика кількість подвижників несла свій подвиг серед дикої природи. Вдалині від міської метушні все стає простішим та легшим. Ти розумієш, як насправді людині мало треба, та яку величезну кількість часу ми щодня витрачаємо на абсолютно неважливі речі. Похід у гори вчить жертовності, вмінню працювати у зв’язці, йти на компроміси заради комфорту твого ближнього. Ти вчишся брати на себе відповідальність за інших, адже коли важко одному — страждають всі. Проте найголовніше, що було в цьому поході — це Карпати та їх неймовірна краса. Кожного дня, спостерігаючи неймовірну красу гірського ландшафту, ловиш себе на бажанні залишитися тут на якомога довший проміжок часу, спостерігати за життям природи, слідкувати за плином часу та славити Бога» — поділилися своїми враженнями учасники походу.

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.

 

1531

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ