Ректор, викладачі та студенти КДАіС привітали Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Різдвом Христовим

07.01.2021

Почати

07.01.2021 - 23:30

Кінець

07.01.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У день свята Різдва Господа нашого Іісуса Христа, 7 січня 2021 року, за доброю традицією, Київські духовні школи у Хрестовоздвиженському храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври привітали Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з народженням Христа Спасителя.

 

Вітаючи Блаженнішого владику,  ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр звернув увагу наскільки важливо бути учнем Христа, залишатися з Христом, та слідувати Його заповідям. Також владика ректор подякував Його Блаженству за батьківську підтримку та любов до Київської духовної академії і семінарії, особливо у ці складні часи для нашої Церкви та народу. Після цього усі присутні заспівали Предстоятелю Української Православної Церкви многоліття.

 

У свою чергу, Його Блаженство привітав усіх з Різдвом Христовим і подарував солодкі подарунки. У цей час хори Київських духовних шкіл під управлінням регентів архімандрита Романа (Подлубняка) та архімандрита Леонтія (Тупкало) виконували Різдвяні колядки та піснеспіви.

 

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський, сайт УПЦ

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1007

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ