Київські духовні школи щиро вітають ректора єпископа Білогородського Сильвестра з Днем тезоіменитства!

15.01.2022

Почати

15.01.2022 - 23:30

Кінець

15.01.2022 - 23:30

Категорії

Новини , Публікації


Його Преосвященству,

Преосвященнішому СИЛЬВЕСТРУ,

єпископу Білогородському, вікарію Київської Митрополії,

професору, ректору Київської духовної академії і семінарії

 

Ваше Преосвященство, дорогий Владико ректоре!

 

Прийміть найщиріші вітання від великої сім’ї Київських духовних шкіл з днем пам’яті Вашого Небесного покровителя — святителя Сильвестра, папи Римського!

 

Споглядаючи Вашу гарячу віру та тверде й непохитне слідування вченню Матері-Церкви, Пастиреначальник Христос сподобив Вас прийняти чернечий постриг і священницьку благодать у стінах Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Убачаючи у Вас доброго пастиря, який життя своє покладає за доручених овець (див. Ін. 10:11), зволенням Святого Духа Ви стали наступником святих апостолів. Вашій Святині Господь визначив особливий шлях хрестоносіння: нести послух управління древніми Київськими духовними школами та допомогати Блаженнішому Митрополиту Онуфрію в управлінні найбільшою та найдавнішою єпархією нашої Церкви.

 

У цей святковий день наша академічна сім’я бажає Вам міцності душевних і тілесних сил, миру та радісті у Святому Дусі (Рим. 14:17) і постійної допомоги Божої у високому архіпастирському та адміністративному служінні на ниві Святої Церкви Христової. Молитвами святителя Сильвестра, нехай Всеблагий Господь зберігає Вас у мирі та доброму здоров’ї на многая і благая літа!

 

881

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ