Викладачі Київських духовних шкіл провели виїзну сесію в Німеччині

03.12.2018

Почати

03.12.2018 - 21:30

Кінець

03.12.2018 - 21:30

Категорії

Новини

У період з 26 листопада по 2 грудня 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, викладачі Київських духовних шкіл: доцент КДА Олег Оттович Надь, Павло Вікторович Комаров та ієромонах Пантелеімон (Мельник) у м. Кельн (Німеччина) провели начитку лекцій та екзаменаційну сесію для студентів КДАіС заочної форми навчання, які проживають у Німеччині.

 

Навчання проходить на базі храмового комплексу у м. Кельн Руської Православної Церкви Закордоном.

 

Під час сесії студенти усіх 4-х класів Київської духовної семінарії мали змогу прослухати лекції з різних дисциплін, що вивчаються у Київських духовних школах, а також здати екзамени з предметів, що були начитані навесні.

 

Така ініціатива існує завдяки взаємодії між Київською духовною академією і семінарією та Берлінсько-Германською єпархією з 2013 року.

 

Після завершення сесії викладачі Київських духовних шкіл відвідали м. Мюнхен, де зустрілись з керуючим Берлінсько-Германською єпархією архієпископом Берлінським і Германським Марком (Руська Православна Церква Закордоном), з благословення якого студенти з Німеччини навчаються на заочному відділенні КДАіС, та з вікарієм єпархії —архієпископом Штутгартським Агапітом.

 

У ході зустрічі представники Київських духовних шкіл поспілкувались з архієпископом Марком, привітали його з прийдешніми святами та подякували за гостинний прийом.

 

Прес-служба КДА

1693

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ