Вихованці Семінарії взяли участь у змаганнях «Пасхальний спортивний турнір»

30.04.2018

Почати

30.04.2018 - 20:30

Кінець

30.04.2018 - 20:30

Категорії

Новини

З 27 по 28 квітня 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, спортивна команда Київських духовних шкіл взяла участь у змаганнях «Пасхальний спортивний турнір», який проходив в Мінській духовній семінарії.

 

Окрім Київських духовних шкіл участь у змаганнях взяли студенти Московської та Мінської духовних академій, «Інститут теології імені святих Мефодія і Кирила» Білоруського державного університету, а також Мінської і Вітебської духовних семінарій.

 

Для студентських команд були проведені екскурсії по Свято-Успенському Жировицькому монастирю, навчальному корпусу та музею Мінської духовної семінарії, а також організовані екскурсійні поїздки до унікальних пам’яток оборонної архітектури середньовічної епохи — Лідського і Новогрудського замків.

 

Перед початком змагань було звершено молебень, який очолив ректор Мінської духовної семінарії архієпископ Новогрудський і Слонімський Гурій.

 

Учасники змагались у віджиманнях на брусах, ривках гирі, підтягуванні на перекладині. Завершився перший день турніру змаганнями з настільного тенісу та шахів.

 

Другий день змагань пройшов на центральному стадіоні м Слоніма і був присвячений змаганням команд з міні-футболу.

 

Вихованці Київських духовних шкіл зайняли призові місця у таких змаганнях:

Васько Роман, вихованець 1-го класу Семінарії – 1 місце у підтягуванні на перекладині.

ієромонах Володимир (Ціпіньо), вихованець 4-го класу Семінарії – 2 місце у грі в шахи.

Вихованці 2-го класу Семінарії Черненко Артем та Булак Віктор – 2 місце у ривках гирі.

Васько Роман, Малахін Богдан, вихованці 1-го класу зайняли 3 місце у віджиманні на брусах.

 

Нагородження переможців відбулося 28 квітня в актовій залі Мінської духовної семінарії, де всім учасникам і переможцям змагань були вручені пам’ятні призи та подарунки.

 

Прес-служба КДА

1285

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ