Вихованці 2А класу Київської духовної семінарії звершили паломництво до святинь м. Одеси

12.09.2019

Почати

12.09.2019 - 20:30

Кінець

12.09.2019 - 20:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 10-11 вересня 2019 року відбулась паломницька поїздка вихованців 2А класу Київської духовної семінарії до святинь м. Одеси. Групу супроводжував класний керівник ієромонах Пантелеімон (Мельник).

 

Паломники відвідали Одеську духовну семінарію, де мали можливість поспілкуватися з її ректором — архімандритом Серафимом (Раковським), познайомилися із історією, внутрішнім життям та традиціями духовного навчального закладу. Екскурсію для семінаристів провів проректор ОДС протоієрей Андрій Ніколаїді.

 

Також, під час відвідин Південної Пальміри група відвідала визначні храми та монастирі міста Одеси, де помолились і вклонились святиням, після чого була проведена екскурсія по історичній частині міста.

 

У вівторок ввечері та в середу зранку молитовно відзначили пам’ять Усікновення глави Пророка і Предтечі Хрестителя Іоанна в Свято-Успенському монастирі, де виконували богослужбові піснеспіви разом з хором Одеської духовної семінарії.

 

 

Прес-служба КДА / фото: Одеська духовна семінарія

 

1563

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ