Відбулось засідання кафедри церковно-практичних дисциплін

12.09.2019

Почати

12.09.2019 - 20:30

Кінець

12.09.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У четвер, 12 вересня 2019 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, відбулось засідання кафедри церковно-практичних дисциплін. На засіданні були присутні члени кафедри.

 

Відповідно до порядку денного, голова кафедри професор протоієрей Сергій Ющик звітував про п’ятирічну роботу кафедри. Зокрема, за останні 5 років було проведено 47 засідань кафедри, на яких здійснювалась планова науково-педагогічна робота, відповідно до розпоряджень Вченої ради та діючих нормативних документів Київських духовних шкіл.

 

Після цього, згідно з вимогою «Положення про кафедру» про 5-річний термін головування, таємним голосуванням членів кафедри відбулось обрання нового завідувача кафедри церковно-практичних дисциплін. До складу лічильної комісії увійшли: архімандрит Досифей (Михайлюк) та ієромонах Афанасій (Стрельцов). Більшістю голосів новим завідувачем кафедри обрано доцента Олега Оттовича Надь. Секретарем кафедри обрано ієромонаха Афанасія (Стрельцова).

 

Далі за порядком денним були затверджені теми семестрових творів для вихованців денного та заочного відділень Київської духовної семінарії, затверджені теми магістерських робіт та обрані делегати від кафедри для участі у Міжнародній конференції, що пройде в КДА 22 жовтня цього року.

 

 

Прес-служба КДА / фото В. Герун

1088

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ