В КДА виступив з лекціями професор Вищої Церковної Академії м. Салоніки

23.04.2018

Почати

23.04.2018 - 20:30

Кінець

23.04.2018 - 20:30

Категорії

Новини

В рамках обміну професорсько-викладацькими кадрами, у період з 17 по 23 квітня 2018 року в Київській духовній академії і семінарії перебував професор Вищої Церковної Академії м. Салоніки (Греція), доктор богослов’я Ніколаос Койос. З благословення ректора Київських духовних шкіл єпископа Білогородського Сильвестра, грецький богослов виступив перед студентами та вихованцями Академії і Семінарії з курсом лекцій з біоетики.

 

У ході візиту, у супроводі помічника ректора по роботі з іноземними студентами професора КДА протоієрея Ростислава Снігірьова, Н. Койос відвідав святині Києва та пам’ятки столиці. Також у рамках реалізації європейської програми співробітництва в галузі освіти «Еразмус», у Київських духовних школах перебували студенти Вищої Церковної Академії м. Салоніки.

 

Після закінчення освітньої програми, 23 квітня 2018 року, владика ректор провів зустріч з професором Н. Койосом, під час якої поважний гість передав бібліотеці КДА книги з вивчення біоетики. Також сторони обговорили питання щодо співробітництва в галузі освіти та науки і можливість проведення спільних наукових та культурних заходів.

 

Прес-служба КДА

1387

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ