В Київських духовних школах відбувся випуск студентів заочної форми навчання

14.06.2018

Почати

14.06.2018 - 20:30

Кінець

14.06.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У четвер, 14 червня 2018 року, в Київських духовних школах відбувся випуск студентів заочної форми навчання. З нагоди випуску в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері був звершений молебень, який очолив ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Його Преосвященству співслужили: секретар Вченої ради КДА доцент протоієрей Василій Яковчук, проректор з навчально-методичної роботи ієромонах Філарет (Волошин), а також випускники заочного відділення Київських духовних шкіл у священному сані.

 

За богослужінням молився перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик, а також цьогорічні випускники Київської духовної академії і семінарії.

 

Після закінчення богослужіння випускники Академії і Семінарії звернулись до владики ректора зі словами подяки та піднесли букети квітів.

 

Далі Його Преосвященство вручив випускникам заочного відділення дипломи про закінчення Київських духовних шкіл. Цьогоріч дипломи КДАіС отримали 136 студентів, з яких 28 — випускники Київської духовної академії, а 108 — Київської духовної семінарії.

 

Наостанок біля Академічного храму було зроблене загальне фото.

 

Нагадуємо, завтра, 15 червня 2018 року, у день святкування Києво-Братської ікони Божої Матері буде звершена Божественна літургія в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври після чого відбудеться урочистий акт з нагоди випуску студентів і вихованців денного відділення Київської духовної академії і семінарії. Богослужіння очолить Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Прес-служба КДА

1342

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ