У Міжнародний день музики учні КДАіС зустрілись з відомим церковним композитором — митрополитом Тульчинським і Брацлавським Іонафаном

01.10.2019

Почати

01.10.2019 - 20:30

Кінець

01.10.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У Міжнародний день музики, 1 жовтня 2019 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, в Актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулась зустріч студентів та вихованців Київських духовних шкіл з відомим церковним композитором, перекладачем літургічних та духовних текстів — митрополитом Тульчинським і Брацлавським Іонафаном. На зустрічі також був присутній регент академічного хору архімандрит Леонтій (Тупкало).

 

Владика митрополит прочитав лекцію на тему: «Опыт изъяснения некоторых слов и выражений в ектениях, молитвословиях и песнопениях Божественной литургии святителя Иоанна Златоуста».

 

Також митрополит Іонафан відповів на запитання присутніх.

 

Наостанок, архімандрит Леонтій від імені владики ректора та учнів Київських духовних шкіл подякував Його Високопреосвященству за цікаву та пізнавальну бесіду та привітав архіпастиря з Міжнародним днем музики.

 

Прес-служба КДА

1370

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ