Єпископ Білогородський Сильвестр молився за Всенічним бдінням у Києво-Печерській Лаврі напередодні дня пам’яті Усікновення глави Іоанна Предтечі

10.09.2019

Почати

10.09.2019 - 20:30

Кінець

10.09.2019 - 20:30

Категорії

Новини

Напередодні дня пам’яті Усікновення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, 10 вересня 2019 року, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр співслужив керуючому справами Української Православної Церкви митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію.

 

За богослужінням молився Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Його Високопреосвященству також співслужив єпископ Баришівський Віктор, а також братія та гості обителі у священному сані.

 

Богослужбові піснеспіви виконували митрополичий хор та академічний хор під управлінням архімандрита Романа (Подлубняка).

 

За богослужінням молились викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл, парафіяни та паломники Лаври.

 

Пряма трансляція богослужіння велась з офіційної сторінки Української Православної Церкви у мережі Facebook.

 

Святкування Усікновення глави Предтечі Господнього Іоанна: всенощна

Святкування Усікновення глави Предтечі Господнього Іоанна: всенощнаБогослужіння в Лаврі очолює Священноархімандрит обителі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України ОнуфрійПостійна адреса онлайн-трансляцій Лавриhttps://lavra.ua/translyatsii/

Опубліковано Українська Православна Церква Вівторок, 10 вересня 2019 р.

 

В Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці Всенічне бдіння очолив архімандрит Маркел (Павук) у співслужінні академічного духовенства.

 

Після читання шестопсалмія проповідь виголосив студент ІІ курсу магістратури чтець Іван Грицан.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

 

Прес-служба КДА

887

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ