Вихованці випускного класу Семінарії відвідали визначні місця Одещини

30.09.2019

Почати

30.09.2019 - 20:30

Кінець

30.09.2019 - 20:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 27-29 вересня 2019 року відбулась паломницька поїздка вихованців 4-го класу Семінарії до святих та культурних місць Одещини. Групу супроводжував класний керівник архімандрит Дамаскін (Лебедь).

 

По дорозі до Одеси, семінаристи відвідали Національний дендрологічний парк «Софіївка» в Умані. Після цього група направилась у найстаріше місто України на правому (західному) березі Дністровського лиману — м. Білгород-Дністровський Одеської області, де змогли прогулятись та дізнатись про видатну пам’ятку середньовічної фортифікаційної архітектури, яка є однією з найбільших і наймогутніших оборонних споруд XIII-XV ст. на українських теренах — Акерманську фортецю.

 

29 вересня семінаристи прибули до Одеси, де молились за святковою Божественною літургією в Успенському Патріаршому чоловічому монастирі з нагоди 25-річчя прославлення прп. Кукші Одеського. Студенти та класний керівник зробили пам’ятне фото з владикою ректором, який взяв участь у святкуваннях.

 

Після закінчення Літургії група відвідала визначні храми та монастирі Південної Пальміри, а також прогулялись в історичній частині міста.

 

Прес-служба КДА

1157

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ