Вихованці 2-го класу Семінарії відвідали Національний історико-меморіальний заповідник «Бабин Яр» та Лук'янівське кладовище

27.02.2020

Почати

27.02.2020 - 21:30

Кінець

27.02.2020 - 21:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 27 лютого 2020 року, відбулась екскурсія вихованців 2-го класу Семінарії до Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр» та Лук’янівське кладовище. Семінаристів супроводжував класний наставник архімандрит Досифей (Михайлюк).

 

Під час екскурсії вихованці були ознайомлені з історією заповідника, всесвітньо відомим місцем трагедії Бабиного Яру та розташованими тут монументами вшанування та увічнення пам’яті жертв війни і політичних репресій.

 

Також вихованці відвідали розташований поряд Державний історико-меморіальний Лук’янівський заповідник, кладовище, де семінаристи, разом з класним керівником, заспівали величання на могилі новопрославленого ректора Київської духовної академії святителя Василія (Богдашевського), архієпископа Канівського, сповідника, пам’ять якого вперше молитовно відзначали в Київських духовних школах.

 

Наприкінці, у розташованому на території кладовища храмі великомучениці Катерини, вихованці помолилися за всіх від віку спочилих православних християн.

 

 

Прес-служба КДА

 

 

1711

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ