Всенічне бдіння напередодні свята Обрізання Господнього та дня пам’яті свт. Василія Великого

13.01.2020

Почати

13.01.2020 - 21:30

Кінець

13.01.2020 - 21:30

Категорії

Новини

Напередодні свята Обрізання Господнього та дня пам‘яті свт. Василія Великого, 13 січня 2020 року, в храмі на честь Вознесіння Христового, що на Деміївці, було звершено Всенічне бдіння з нагоди малого престольного свята храму. Лівий приділ в храмі освячений на честь святителя Василія Великого.

 

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, богослужіння очолив ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Перед початком богослужіння біля храму Преосвященного владику зустріли вихованці недільної школи храму та заспівали владиці ректору Різдвяні колядки та піснеспіви. Його Преосвященство разом з настоятелем храму подарували кожному солодкі подарунки.

 

За Всенічним бдінням Його Преосвященству співслужили благочинний Голосіївського благочиння, настоятель храму протоієрей Павел Кирилов, духовенство благочиння та храму.

 

Після богослужіння владика ректор від імені Його Блаженства привітав настоятеля, духовенство та парафіян храму з малим престольним святом і закликав на усіх Боже благословення.

 

В Академічному храмі богослужіння очолив насельник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архімандрит Никифор у співслужінні кліриків Академічного храму, студентів і вихованців КДАіС у священному сані.

 

За богослужінням молились викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл, а також парафіяни та паломники обителі.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

 

Прес-служба КДА / Г. Русінка, І. Ганусич

 

1093

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ