Всенічне бдіння напередодні свята Собору отців Ближніх печер

10.10.2018

Почати

10.10.2018 - 20:30

Кінець

10.10.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У середу ввечері, 10 жовтня 2018 року, напередодні свята на честь Собору преподобних отців Києво-Печерських, які у Ближніх печерах (прп. Антонія) спочивають, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у соборному богослужінні у Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Всенічне бдіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Його Блаженству співслужили: намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел; керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній; архієпископ Городницький Олександр; архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент; архієпископ Фастівський Даміан; ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, а також братія та гості обителі у священному сані.

 

Богослужіння супроводжували братські хори Лаври під керівництвом архімандрита Полікарпа (Ліненка) та архімандрита Геронтія (Борисевича).

 

За богослужінням молились студенти і вихованці Київських духовних шкіл, парафіяни та паломники Києво-Печерської обителі.

 

 Прес-служба КДА

769

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ