Вітальні слова ректора Академії

28.02.2018

Почати

28.02.2018 - 21:30

Кінець

28.02.2018 - 21:30

Категорії

Публікації

 

РЕКТОРУ КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ПРАВА,
ОРГАНІЗАТОРАМ ТА УЧАСНИКАМ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ XI НАУКОВИХ ЧИТАНЬ, ПРИСВЯЧЕНИХ ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВИЧА КОРЕЦЬКОГО

 

Вельмишановний Юрій Ладиславович!
Організатори та учасники конференції!

 

Сердечно вітаю Вас із відкриттям міжнародної науково-практичної конференції XI Наукових читань, присвячених пам’яті Володимира Михайловича Корецького!

 

Цьогоріч виповнюється 128 років від дня народження відомого юриста-міжнародника, фахівця в області міжнародного приватного права і загальної історії держави і права, академіка Володимира Михайловича Корецького. Вагомим внеском в міжнародно-правову науку стало його наукове обґрунтування необхідності об’єднання міжнародного господарського і міжнародного публічного права і створення спеціальної галузі міжнародного господарського права, яка б базувалася на об’єднанні міжнародно-правового та приватноправового методів регулювання господарської діяльності світових господарських процесів.

 

Київський університет права продовжує традиції розбудови правового підґрунтя нашої держави, і важливо, що в даній кропіткій справі керівництво університету використовує не тільки напрацювання своїх попередників, але й активно залучає до співпраці сучасних вітчизняних та міжнародних колег, всіх тих, хто не байдужий до майбутнього нашої Батьківщини. Радісно, що в рамках угоди про співпрацю, представники Київської духовної академії мають змогу долучитися до сьогоднішнього міжнародного наукового форуму.

 

Бажаю всім учасникам конференції благословенних трудів та наснаги в розбудові права нашої української держави.

 

З повагою та благословінням

 

+СИЛЬВЕСТР,
єпископ Білогородський, вікарій Київської Митрополії,
Ректор Київської духовної академії і семінарії

28 січня 2018 року,
м. Київ
1737

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ