Ректор Академії звершив Літургію Передосвячених Дарів у храмі Першого Дарницького благочиння

11.03.2020

Почати

11.03.2020 - 21:30

Кінець

11.03.2020 - 21:30

Категорії

Новини

У середу другої седмиці Святої Чотиридесятниці, 11 березня 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр звершив Літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь Трьох святителів храмового комплексу на честь Різдва Христового, що на Березняках у м. Києві.

 

Перед Літургією священнослужителі Першого Дарницького благочиння приступили до Таїнства сповіді, яке звершив духівник протоієрей Всеволод Рибчинський.

 

Його Преосвященству співслужили: секретар Київської єпархії по місту Києву протоієрей Віктор Іващук, настоятель храмового комплексу та благочинний Першого Дарницького благочиння протоієрей Василій Біляк, духовенство і парафіяни храму.

 

Після відпусту Літургії Преосвященніший владика привітав присутніх з середою другої седмиці Великого посту та звернувся з архіпастирським словом.

 

Після закінчення богослужіння владика ректор поспілкувався з духовенством та обсудив різні питання з життя благочиння.

 

Богослужіння в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері звершив єпископ Баришівський Віктор у співслужінні академічного духовенства, а також студентів та вихованців КДАіС у священному сані.

 

За богослужінням, за академічною традицією, молились вихованці Київської духовної семінарії.

 

Богослужіння супроводжував студентський академічний хор.

 

Проповідь на запричасному вірші виголосив вихованець 4-го класу Семінарії священник Ілля Істратов.

 

Прес-служба КДА

 

 

1194

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ