З нагоди святкування Актового дня відслужена заупокійна літія за спочилими наставниками та студентами Київських духовних шкіл (+відео)

08.11.2019

Почати

08.11.2019 - 21:30

Кінець

08.11.2019 - 21:30

Категорії

Новини

Традиційно, напередодні дня пам’яті преподобного Нестора Літописця та Собору святих Київської духовної академії, 8 листопада 2019 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері була відслужена заупокійна літія за спочилими викладачами та вихованцями Київських духовних шкіл.

 

Преподобний Нестор Літописець є Небесним покровителем Київської духовної академії. У день його пам’яті в Київських духовних школах проходить урочистий річний акт.

 

Літію звершив перший проректор протоієрей Сергій Ющик у співслужінні виконуючого обов’язки старшого помічника проректора з виховної роботи ієромонаха Володимира (Ціпіньо) та викладача ієромонаха Митрофана (Божка).

 

За богослужінням молився ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, а також професорсько-викладацька корпорація, гості, студенти та вихованці КДАіС.

 

Богослужіння супроводжував хор Київських духовних шкіл під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook.

 

Заупокійна літія за спочилими наставниками та учнями КДАіС

Напередодні дня пам’яті преподобного Нестора Літописця та Собору святих Київської духовної академії в Академічний храм Різдва Пресвятої Богородиці звершено заупокійну літію за спочилими викладачами та вихованцями Київських духовних шкіл.

Опубліковано Київська Духовна Академія Пʼятниця, 8 листопада 2019 р.

 

 

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

991

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ