Київські духовні школи щиро вітають свого ректора з Днем народження!

30.05.2019

Почати

30.05.2019 - 20:30

Кінець

30.05.2019 - 20:30

Категорії

Новини , Публікації

 

Ваше Преосвященство, дорогий Владико Ректоре!

Христос Воскрес!

 

Цим Пасхальним вітанням прийміть найщиріші вітання від адміністрації, викладачів, співробітників, студентів і вихованців Київських духовних шкіл з нагоди Дня Вашого народження!

 

Прагнучи виконувати волю Вседержителя, у молоді роки Ви здобули духовну освіту в Одеській духовній семінарії та у Московській духовній академії. Прибувши до Києва для несення викладацького послуху в Київській духовній академії і семінарії, Ви прийняли ангельський образ у Дальніх печерах Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври та священний сан, щоб, стоячи перед Престолом Божим, служити Господу зі страхом і трепетом (Пс. 2:11) і сповіщати Євангеліє ближнім і дальнім. У Київських духовних школах Ви старанно та зі смиренністю несли різні послухи, покладені на Вас Священноначаллям.

 

Нині вже у архієрейському сані Ви очолюєте один з найстаріших вищих навчальних духовних закладів Східної Європи — Київську духовну академію і семінарію, старанно наставляючи та стверджуючи у вірності Святому Православ’ю ввірених Вашому архіпастирському піклуванню майбутніх пастирів Церкви Христової.

 

У день Вашого народження, дорогий Владико, Київські духовні школи молитовно бажають Вам міцного здоров’я, тілесної кріпості, духовної радості, миру, Божої благодаті і щедрої допомоги від Милосердного Творця і Бога нашого!

 

Είς πολλά έτη, δέσποτα!

1345

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ