Напередодні дня пам‘яті свт. Василія Великого ректор КДАіС очолив Всенічне бдіння у Вознесенському храмі на Деміївці

13.01.2019

Почати

13.01.2019 - 21:30

Кінець

13.01.2019 - 21:30

Категорії

Новини

Напередодні дня пам‘яті свт. Василія Великого та Обоізання Господнього, 13 січня 2019 року, в храмі на честь Вознесіння Христового, що на Деміївці, було відслужено Всенічне бдіння з нагоди малого престольного свята храму. Лівий приділ в храмі освячений на честь святителя Василія Великого.

 

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, богослужіння очолив ректор Київської духовної академії і семінарії  єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Перед початком богослужіння біля храму Преосвященного владику зустріли вихованці недільної школи храму та заспівали владиці ректору Різдвяні колядки та піснеспіви. У свою чергу Його Преосвященство подарував кожному солодкі подарунки.

 

За Всенічним бдінням Його Преосвященству співслужили благочинний Голосіївського благочиння, настоятель храму протоієрей Павел Кирилов, духовенство благочиння та храму.

 

Після богослужіння владика ректор привітав настоятеля, духовенство та парафіян храму з малим престольним святом та закликав Боже благословення.

 

Прес-служба КДА

773

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ