Напередодні свята апостолів Петра і Павла ректор КДАіС звершив Всенічне бдіння у Свято-Вознесенському храмі на Деміївці

11.07.2019

Почати

11.07.2019 - 20:30

Кінець

11.07.2019 - 20:30

Категорії

Новини

Напередодні свята апостолів Петра і Павла, 11 липня 2019 року, З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр звершив Всенічне бдіння у столичному Свято-Вознесенському храмі на Деміївці

 

Його Преосвященству співслужили: секретар Київської єпархії по м. Києву протоієрей Віктор Іващук, благочинний Голосіївського благочиння м. Києва та настоятель храму протоієрей Павло Кирилов, благочинний Першого дарницького благочиння м. Києва протоієрей Василій Біляк, духовенство столиці та клірики храму.

 

Після полієлею владика ректор від імені Блаженнішого Митрополита Онуфрія привітав настоятеля храму протоієрея Павла Кирилова з прийдешнім Днем Ангела.

 

Цього ж дня, Всенічне бдіння в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері очолив викладач Київських духовних шкіл ієромонах Пантелеімон (Мельник) у співслужінні кліриків храму.

 

За богослужінням молились викладачі, студенти і вихованці Київської духовної академії і семінарії, а також парафіяни храму.

 

Прес-служба КДА / Фото І. Розвадовський, І. Демедюк

811

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ