Неділя 4-та після Пасхи, про розслабленого

29.04.2018

Почати

29.04.2018 - 20:30

Кінець

29.04.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У Неділю 4-ту після Пасхи, про розслабленого, 29 квітня 2018 року, в Академічному храмі була відслужена Божественна літургія святителя Іоанна Золотоустого. Богослужіння очолив керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

 

Його Високопреосвященству співслужили: духівник КДАіС архімандрит Маркел (Павук); виконуючий обов’язки благочинного Академічного храму архімандрит Досифей (Михайлюк); виконуючий обов’язки проректора КДА з навчально-методичної роботи ієромонах Філарет (Волошин), а також викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл у священному сані.

 

Після читання Святого Євангелія проповідь виголосив студент ІІ курсу магістратури КДА ієродиякон Анатолій (Чирченко).

 

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

 

Богослужбові піснеспіви за Літургією виконував хор Київської духовної академії і семінарії під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

Під час богослужіння Його Високопреосвященство звершив священицьку хіротонію над вихованцем 2-б класу Семінарії дияконом Іллею Істратовим.

 

Проповідь на запричасному виголосив студент І курсу магістратури КДА Андрій Антоненко.

 

Після закінчення Літургії митрополит Антоній звернувся до присутніх з архіпастирським словом та привітав вірян з Неділею про розслабленого.

 

Прес-служба КДА

1125

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ