Офіційна делегація КДА відвідала Варшавську духовну семінарію

25.05.2018

Почати

25.05.2018 - 05:30

Кінець

Категорії

Новини

У п’ятницю, 25 травня 2018 року, в рамках візиту до Польщі ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр відвідав Варшавську православну духовну семінарію. Владику Сильвестра супроводжували Секретар Вченої ради КДАіС доцент протоієрей Василій Яковчук та проректор з науково-богословської роботи професор Володимир Бурега.

 

Делегацію з Києва зустрічали ректор Семінарії протоієрей Георгій Тофілюк та архієпископ Вроцлавський і Щецинський Георгій, який є викладачем семінарії. Протоієрей Георгій розповів гостям про історію та сьогодення семінарії, про особливості системи богословської освіти в Польщі.

 

Гості також відвідали семінарський храм на честь Введення до храму Пресвятої Богородиці. Єпископ Сильвестр звернувся до вихованців семінарії з коротким словом настанови.

 

Довідка

Варшавська духовна семінарія є навчальним закладом Польської Православної Церкви. Її завдання – підготовка кандидатів у священство. Строк навчання в семінарії становить 3 роки. Випускники отримують диплом бакалавра богослов’я. Цей диплом визнається державою та надає можливість поступати до Християнської теологічної академії у Варшаві на третій курс.

 

Прес-служба КДА

1739

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ