Представники КДАіС взяли участь у Міжнародному семінарі в Києві

02.11.2018

Почати

02.11.2018 - 21:30

Кінець

Категорії

Новини

У середу та четвер, 31 жовтня та 1 листопада 2018 року, у м. Києві відбувся Міжнародний семінар керівників об’єктів всесвітньої спадщини на тему: «Жива релігійна спадщина всесвітнього значення: спільне управління та стале використання».

 

Участь у семінарі взяли науковці та представники з багатьох країн світу.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, у форумі взяли участь викладачі КДАіС: доцент Ігор Вікторович Хроненко та архімандрит Феодосій (Марченко).

 

Організатором заходу виступив Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник за підтримки Міністерства культури України. Семінар був присвячений проблемам спільного управління об’єктами культурної спадщини державою і релігійними громадами.

 

Учасники заходу, обговорили проблеми захисту культурних об’єктів релігійного призначення в умовах нових глобальних викликів та загроз, перспективи налагодження конструктивних зв’язків між органами управління об’єктами всесвітньої спадщини місцевого, регіонального та національного рівня та релігійними громадами.

 

Прес-служба КДА

1148

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ