Представники Київських духовних шкіл взяли участь у відспівуванні протоієрея Олександра Кубеліуса

11.04.2019

Почати

11.04.2019 - 20:30

Кінець

Категорії

Новини

У четвер п’ятої седмиці Святої Чотиридесятниці, 11 квітня 2019 року, у Свято-Покровському храмі с. Креничі Обухівського району Київської області відбувся чин відспівування новопреставленого протоієрея Олександра Кубеліуса, колишнього викладача та виконуючого обов’язки ректора Київських духовних шкіл, який відійшов до Господа напередодні, 10 квітня.

 

Чин відспівування звершив вікарій Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона у співслужінні духовенства Київської єпархії та близьких спочилого у священному сані.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, участь у відспівуванні взяли вчений секретар доцент протоієрей Василій Яковчук, професор Сергій Михайлович Бортник та завідувач канцелярією Тамара Михайлівна Лахно.

 

Попрощатись з о. Олександром прийшли рідні та близькі, духовенство, а також паства спочилого.

 

Нагадаємо, протоієрей Олександр Анатолійович Кубеліус був викладачем Київських духовних шкіл з 1989 по 1993 рр. А з 14 липня 1992 року по 1993 рік був виконуючим обов’язки ректора Київської духовної академії і семінарії.

 

Вічна пам’ять протоієрею Олександру Кубеліусу!

 

Прес-служба КДА

1238

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ