Проректор КДА з науково-богословської роботи відвідав Мінську духовну академію

28.02.2019

Почати

28.02.2019 - 21:30

Кінець

Категорії

Новини

У четвер, 28 лютого 2019 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, проректор Київської духовної академії з науково-богословської роботи професор Володимир Вікторович Бурега відвідав Мінську духовну академію, де відбулася його робоча зустріч з ректором архімандритом Сергієм (Акімовим).

 

В зустрічі також взяли участь перший проректор Мінської духовної академії протоієрей Володимир Долгополов та проректор з наукової роботи МінДА. В. Слесарев.

 

Під час зустрічі ректор Академії розповів професору В.В. Бурезі про історію та сучасний стан богословської освіти в Республіці Білорусь. Також обговорювалися можливі напрямки наукової співпраці між двома Академіями. Після зустрічі В.В. Бурега відвідав Церковно-історичний музей Білоруської Православної Церкви, який діє при Мінській духовній академії.

 

На згадку про зустріч ректор архімандрит Сергій подарував гостю останні примірники періодичних видань Мінської духовної академії. Професор В.В. Бурега передав до бібліотеки Мінської академії останні номери «Трудів Київської духовної академії».

 

Фото МінДА, Прес-служба КДА

860

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ