Ректор Академії молитовно відзначив День свого народження

30.05.2018

Почати

30.05.2018 - 04:00

Кінець

Категорії

Новини

У середу, 30 травня 2018 року, в Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці звершено соборну Божественну літургію з нагоди Дня народження ректора Київських духовних шкіл.

 

Богослужіння очолив ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Його Преосвященству співслужили: перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик; духівник Київських духовних шкіл архімандрит Маркел (Павук); проректор КДА з виховної роботи архімандрит Амвросій (Вайнагій); секретар Вченої ради Академії протоієрей Василій Яковчук; виконуючий обов’язки благочинного Академічного храму архімандрит Досифей (Михайлюк); особистий секретар Керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія протоієрей Василій Попович; виконуючий обов’язки проректора КДА з навчально-методичної роботи ієромонах Філарет (Волошин), а також викладачі, студенти, вихованці та гості Київської духовної академії і семінарії у священному сані.

 

Богослужбові піснеспіви виконував хор Київської духовної академії і семінарії під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

За богослужінням молились студенти і вихованці Київських духовних шкіл.

 

Після відпусту Літургії від імені Київських духовних шкіл перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик привітав владику ректора з Днем народження, побажав многих літ та подарував єлейницю і букет квітів. Після цього було виголошено многоліття Його Преосвященству.

 

У своєму слові єпископ Сильвестр подякував викладачам та студентам за вітання.

 

Прес-служба КДА

1087

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ