Студенти І курсу магістратури КДА звершили паломництво до святинь Одеси

10.10.2018

Почати

10.10.2018 - 20:30

Кінець

10.10.2018 - 20:30

Категорії

Новини

З 7 по 9 жовтня 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, студенти І курсу магістратури на чолі з курсовим наставником доцентом КДА архімандритом Маркелом (Павуком) звершили паломництво до Одеси, під час якого відвідали величні храми та монастирі.

 

Зокрема, паломники відвідали Свято-Успенський та Іллінський чоловічі монастирі, Свято-Архангельський жіночий монастир, де молились за богослужінням і вклонились чудотворним іконам та мощам святих угодників Божих. Також паломницька група відвідала кафедральний Преображенський собор та Одеську духовну семінарію, де студенти ознайомились з життям духовної школи і оглянули експонати з Церковно-археологічного музею.

 

Під час паломництва студенти разом з курсовим наставником архімандритом Маркелом зустрілись з керуючим Одеською єпархією митрополитом Одеським і Ізмаїльським Агафангелом, привітали Його Високопреосвященство з минулим 80-річчям та подарували букет квітів. Наостанок біля Успенського собору Свято-Успенського чоловічого монастиря було зроблено пам’ятне фото.

 

Перебуваючи в Одесі паломники пройшлись по відомим вулицям міста, а також звершили прогулянку по Чорному морю.

 

 

Прес-служба КДА

908

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ