Студенти та вихованці КДАіС зустрілись з Лаврськими духівниками

06.03.2019

Почати

06.03.2019 - 21:30

Кінець

06.03.2019 - 21:30

Категорії

Новини

У середу, 6 березня 2019 року, напередодні Великого посту, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, студенти і вихованці Київських духовних шкіл мали змогу поспілкуватись з багатолітніми духівниками Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври: архімандритом Антонієм (Новицьким) та архімандритом Полікарпом (Ліненко). Також на зустрічі був присутній духівник КДАіС доцент архімандрит Маркел (Павук).

 

Під час спілкування отці розповіли присутнім про те, як правильно підготувати себе до Великого посту, як боротися із спокусами, особливо тими, які постають перед молодими людьми. Також поважні гості розповіли про маловідомі факти відновлення чернечого життя в Києво-Печерській Лаврі, оскільки були безпосередніми очевидцями цієї історичної події.

 

На завершення зустрічі студенти і вихованці отримали відповіді на хвилюючі їх питання.

 

Нагадаємо, що такі зустрічі з духівниками Києво-Печерської Лаври вже давно стали традиційними. Крім того, студенти та вихованці Київських духовних шкіл щороку на початку та наприкінці Великого і Різдвяного постів приступають до Таїнства Сповіді у духівників обителі.

 

Прес-служба КДА

1424

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ