Хор КДАіС взяв участь у церковних святкуваннях на Кіпрі

26.12.2019

Почати

26.12.2019 - 21:30

Кінець

26.12.2019 - 21:30

Категорії

Новини

У період з 16 по 22 грудня 2019 року, на запрошення настоятеля храму на честь святителя Миколая в м. Лімассол (Кіпр) та з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, відбулась паломницька поїздка хору Київських духовних шкіл під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала) до святинь Кіпрської Православної Церкви.

 

Протягом перебування на Кіпрі, хор взяв участь у низці святкових богослужінь та заходів, присвячених престольному святу парафії на честь святителя Миколая Чудотворця. У Кіккському монастирі хористи вклонились мощам святих та чудотворним іконам Божої Матері, а також поспілкувалися із митрополитом Тамасським Ісаєю та митрополитом Лімассольським Афанасієм, який виразив підтримку українському православному народу в непростий для вірян час.

 

Напередодні від’їзду в Україну, академічний хор взяв участь у богослужінні, яке очолив екзарх Пресвятого Гробу Господнього на Кіпрі митрополит Вострський Тимофій. Хористи привітали архіпастирів із прийдешніми Різдвяними святами духовними піснеспівами та колядками.

 

 

Прес-служба КДА

1733

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ