Ректор КДА взяв участь у заходах з нагоди 25-річчя Національного університету «Одеська юридична академія»

02.12.2022

Почати

02.12.2022 - 23:30

Кінець

02.12.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У п’ятницю, 2 грудня 2022 року, з нагоди 25-літнього ювілею Національного університету «Одеська юридична академія» відбулися урочисті заходи, у яких, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, взяв участь ректор Київської духовної академії і семінарії архієпископ Білогородський Сильвестр.

 

Участь у святкових заходах взяв Президент Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» С.В. Ківалов, ректор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» В.І. Фелик, вікарій Одеської єпархії архієпископ Арцизький Віктор, голова Синодального відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик) та інші поважні гості.

 

Архієпископ Сильвестр зачитав вітальне слово від Предстоятеля Української Православної Церкви до учасників святкувань. Зокрема, Його Блаженство зазначив, що Одеська юридична академія — одна з провідних освітніх та наукових установ у галузі юриспруденції у незалежній Україні.

 

«Одеська юридична академія займає свідому громадянську позицію, спрямовану на благо України. Усі роки свого існування вона дієво засвідчує свою готовність знаходити якомога більше точок дотику в галузі права з тими принципами, які викладені у Святому Письмі. На цьому шляху вона має благословення і молитовну підтримку Української Православної Церкви», — сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій.

 

Наостанок, Блаженніший владика побажав викладачам та студентам наснаги і творчих відкриттів задля блага Українського народу та закликав на усіх Боже благословення.

 

Також було зачитано вітальне слово від заслуженого професора КДА, Керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія.

 

Після вітальних слів, з благословення Його Блаженства, архієпископ Сильвестр вручив церковні нагороди Президенту Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» С.В. Ківалова та професорсько-викладацькій корпорації.

 

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1036

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ