КДА та інформаційно-просвітницький відділ УПЦ представили Молитвослов українською мовою у форматі аудіокниги (+АУДІО)

09.08.2023

Почати

09.08.2023 - 23:30

Кінець

09.08.2023 - 23:30

Категорії

Новини , Публікації

Інформаційно-просвітницький відділ Української Православної Церкви та Київська духовна академія і семінарія представляють Молитвослов українською мовою у форматі аудіокниги. Друк Молитвослова рекомендовано Рецензійною комісію УПЦ. У книзі представлені якісні переклади українською мовою ранкових та вечірніх молитов, а також молитви про мир в Україні. Текст молитв читав вихованець Семінарії Давид Шарамко.

 

Поява Молитвослову українською мовою в аудіоформаті стала важливим проєктом, що дозволяє зблизити людей із тією ідеєю, яку святі отці Церкви вклали до написаних молитов, а також зрозуміти важливість і цінність молитовних текстів і їх відповідність викликам сучасного життя.

 

 

 

Поєднання якісного перекладу Молитвослова з досягненнями сучасних технологій звукозапису, у свою чергу, дозволило розширити коло тих, хто цікавиться глибоким змістом натхненних текстів та знаходить в них духовну радість і підтримку.

 

Особливу подяку висловлюємо директору центру “ОРТОДОКС” та продюсеру звукозапису Олексію Ляліну за надану допомогу та підтримку у благій справі.

 

Аудіозапис не призначений для комерційного використання і може вільно поширюватись у мережі.

 

 

Прес-служба КДА

 

 

 

1827

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ