Богослужіння напередодні Неділі 9-ої після П’ятидесятниці, свята Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього

13.08.2022

Почати

13.08.2022 - 23:30

Кінець

13.08.2022 - 23:30

Категорії

Новини

Напередодні Неділі 9-ої після П’ятидесятниці, свята Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього, семи мучеників Маккавеїв: Авима, Антоніна, Гурія, Єлеазара, Євсевона, Аліма і Маркела, матері їхньої Соломонії та вчителя їхнього Єлеазара, 13 серпня 2022 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері було звершено Всенічне бдіння.

 

Богослужіння звершили Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній та ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр

 

Архіпастирям співслужили члени адміністрації, викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

 

За богослужінням також молились викладачі, студенти і вихованці КДАіС, парафіяни храму, паломники Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, а також віряни, які знайшли прихисток в Київських духовних школах.

 

Богослужбові піснеспіви звучали у виконанні академічного хору під управлінням ієродиякона Іоасафа (Міронова).

 

На утрені під час Великого славослів’я при співі Трисвятого відбулось винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього на середину храму для поклоніння віруючих.

 

Богослужбові піснеспіви в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври виконував хор Київських духовних шкіл під управлінням регента архімандрита Романа (Подлубняка).

 

***

Читайте також:

 

Якщо у людини немає віри, то навіть присутність Христа її не врятує. Недільна проповідь ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра на Євангеліє від Матфія (14, 22-34).

 

Если в человеке нет веры, то даже присутствие Христа его не спасетВоскресная проповедь ректора Киевской духовной академии и семинарии епископа Белогородского Сильвестра на Евангелие от Матфея (14:22-34).

 

 

Прес-служба КДА/ фото О. Пилипенко

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1115

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ