Вийшов з друку навчальний посібник з Пастирського богослов’я професора митрополита Черкаського і Канівського Феодосія

23.02.2023

Почати

23.02.2023 - 23:30

Кінець

23.02.2023 - 23:30

Категорії

Новини

У лютому 2023 року вийшов з друку навчальний посібник для духовних навчальних закладів з Пастирського богослов’я авторства професора Київської духовної академії митрополита Черкаського і Канівського Феодосія. Підручник є продовженням серії наукових видань Київських духовних шкіл.

 

Видання посібника здійснено з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та рекомендований до друку Вченою радою Київської духовної академії і семінарії (журнал №168 від 31 серпня 2021 року) та підготований до друку Видавничим відділом Української Православної Церкви.

 

Членами редакційної колегії книги стали: перший проректор КДА, професор протоієрей Сергій Ющик та доцент архімандрит Леонтій (Тупкало).

 

Праця митрополита Феодосія, описує проблематику сучасного пастирського богослов’я у широкому спектрі питань теорії та практики служіння православного пастиря.

 

Метою автора у процесі створення даного навчального посібника був опис актуального стану пастирського богослов’я Православної Церкви, а також його положення у системі богословських наук та широкому полі сучасних людських знань. Особлива увага була приділена процесу внутрішнього розвитку пастиря, його особистісного та церковного становлення.

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
690

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ