У річницю військової агресії Росії проти України в КДА помолились за загиблих під час цієї війни

24.02.2023

Почати

24.02.2023 - 23:30

Кінець

24.02.2023 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 24 лютого 2023 року, у річницю з початку повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації на територію України, у всіх храмах та монастирях Української Православної Церкви звершуються панахиди за загиблими і померлими під час цієї війни.

 

В Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці заупокійну панахиду звершив проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій. Його Преосвященству співслужили викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

 

За богослужінням також молились викладачі, студенти і вихованці КДАіС, парафіяни храму, паломники Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, а також віряни, які знайшли прихисток в Київських духовних школах.

 

Під час богослужіння, були виголошені заупокійні молитви за полеглих захисників України та усіх, хто загинув під час війни.

 

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці КДА у мережі Facebook.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням регента архімандрита Леонтія (Тупкало).

 

Упокой, Господи, душі загиблих українських воїнів та усіх наших мирних жителів, які загинули у цій війні!

 

Прес-служба КДА / фото О. Пилипенко

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
841

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ