33 слухачі катехізаторських курсів імені свт. Петра Могили, що діють при КДА, отримали свідоцтва про закінчення навчання

25.09.2022

Почати

25.09.2022 - 23:30

Кінець

25.09.2022 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра, 25 вересня 2022 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері був звершений подячний молебень з нагоди випуску слухачів православно-катехізаторських курсів імені святителя Петра Могили, що діють при Київській духовній академії. Цьогоріч документи про закінчення навчання отримали 33 слухачі, з яких 24 — випускники катехізаторського відділення та 9 — іконописного.

 

Молебень очолив завідувач курсів — проректор з навчально-методичної роботи архімандрит Філарет (Волошин) у співслужінні викладача та помічника завідувача ієромонаха Рафаїла (Мосунова).

 

Богослужбові піснеспіви виконував студентський хор Київських духовних шкіл.

 

Наприкінці богослужіння архімандрит Філарет звернувся до присутніх зі словами настанови, після чого відбулось урочисте вручення свідоцтв про закінчення навчання і пам’ятних подарунків випускникам.

 

На завершення урочистостей випускники зробили пам’ятне фото.

 

Нагадуємо, що триває набір на навчання на Православно-катехізаторські курси імені святителя Петра Могили. Вступати на курси можуть віряни Української Православної Церкви. Набір триває до 1 жовтня 2022 року.

 

 

Прес-служба КДА / фото О. Пилипенко

 

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1785

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ