Професор КДА взяв участь у підсумковому засіданні Центрального Правління Українського Біблійного Товариства

28.01.2021

Почати

28.01.2021 - 23:30

Кінець

28.01.2021 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 26 січня 2021 року, професор протоієрей Ростислав Снігірьов взяв участь у підсумковому засіданні Центрального Правління Українського Біблійного Товариства.

 

Також під час робочої зустрічі із керівництвом УБТ, що відбулось після  офіційної частини, представник Академії обговорив подальшу участь викладачів КДАіС у створенні загальноприйнятного українського перекладу Святого Письма разом з неканонічними книгами, що буде відповідати православній богословській традиції.

 

Робота над перекладом Біблії українською мовою була започаткована 20 років тому. Українська Православна Церква, яка є однією із засновників УБТ, представлена у Товаристві та активно долучена над роботою у цьому напрямі. З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, робоча група Київських духовних шкіл, що входить до УБТ, бере участь у перекладі Святого Письма та надає перекладачам свої зауваження і пропозиції.

 

Прес-служба КДА

 

2035

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ