КДА та парафіяни Афганського храму передали понад 2 тонни гуманітарної допомоги для жителів м. Кролевець Сумської області

07.04.2022

Почати

07.04.2022 - 23:30

Кінець

07.04.2022 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, Київські духовні школи продовжують надавати всебічну допомогу українським військовослужбовцям та мирним жителям, які постраждали внаслідок вторгнення військ Російської Федерації на території України.

 

Цього разу, Київська духовна академія спільно з парафіянами Афганського храму, Українською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Добровольчим формуванням Спілка ветеранів Афганістану Деснянського району м. Києва, територіальної громади №19 та Волинською обласною лікарнею зібрали та направили для постраждалих жителів м. Кролевець Сумської області, які з самих перших днів війни і до останніх днів перебували під російською окупацією, понад 2 тонни гуманітарної допомоги. Зокрема, було передано понад 700 кг картоплі, цибулі та капусти, крупи, макарони, олію, засоби гігієни (побутові і для породіль), а також дизельне пальне. Крім того, велика кількість протизапальних, противірусних ліків, бинти, пластирі, дезінсектори тощо.

 

Гуманітарний вантаж для постраждалих жителів доставив настоятель Академічного Свято-Воскресенського храму пам’яті загиблих та ветеранів Афганістану (Афганський храм) та перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик. Допомога була передана протоієрею Олексію Бекетову, голові сімейного відділу Конотопської єпархії, настоятелю Різдво-Богородичного храму м. Кролевець.

 

 

Висловлюємо сердечну подяку усім, хто долучився до допомоги постраждалим жителям і сприяв у транспортуванні гуманітарного вантажу!

 

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1339

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ