До Великодня в КДАіС освятили та передали 400 пасок родинам українських військовослужбовців

21.04.2022

Почати

21.04.2022 - 23:30

Кінець

21.04.2022 - 23:30

Категорії

Новини

До Світлого Христового Воскресіння, в рамках постійної допомоги українським військовослужбовцям та їх родинам, а також усім нужденним, в Київських духовних школах освятили 400 пасок та передали родинам Добровольчого формування Спілка ветеранів Афганістану Деснянського району м. Києва.

 

20 квітня 2022 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, освячення пасок звершив та передав їх настоятель Академічного Свято-Воскресенського храму пам’яті загиблих та ветеранів Афганістану (Афганський храм) та перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик.

 

Нагадаємо, що з початку війни Росії проти України, з благословення владики ректора Київські духовні школи активно долучилися до всебічної допомоги українським військовим, постраждалим мирним жителям та усім нужденним, хто потребував допомоги. Крім молитви за мир в Україні, здоров’я українських бійців та мирних жителів, Академія постійно надає гуманітарну допомогу, амуніцію, продукти харчування, готує гарячі обіди, продовжує надавати прихисток біженцям тощо.

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1149

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ