В Академічному храмі відбувся Фестиваль колядок (+відео)

07.01.2021

Почати

07.01.2021 - 23:30

Кінець

07.01.2021 - 23:30

Категорії

Новини

Увечері, 7 січня 2021 року, у день свята Різдва Христового, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері була звершена вечірнє богослужіння, яке звершив завідувач бібліотеки та церковно-археологічного кабінету архімандрит Дамаскін (Лебедь).

 

Під час богослужіння був виголошений прокімен великий: «Кто Бог велий, яко Бог наш…».

 

За богослужінням молився проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, члени адміністрації, викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл, парафіяни храму та паломники Києво-Печерської Лаври.

 

Богослужбові піснеспіви виконував хор Київської духовної академії під управлінням регента архімандрита Леонтія (Тупкало).

 

Богослужіння транслювалось на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook.

 

 

Після завершення богослужіння, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, в храмі відбувся Фестиваль колядок, під час якого Різдвяні піснеспіви виконували священнослужителі, вихованці Недільної школи, що діє при Київських духовних школах, дорослі і юні парафіяни храму.

 

Перед початком духівник та завідувач заочним відділенням архімандрит Маркел (Павук) звернувся до присутніх і закликав усіх доєднатися до прославлення Богонемовляти Христа.

 

 

Прес-служба КДА / фото С. Грищук

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
2618

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ