Київським духовним школам передана в дар ікона свт. Іоанна Шанхайського з часткого його святих мощей

15.02.2022

Почати

15.02.2022 - 23:30

Кінець

15.02.2022 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення Митрополита Східно-Американського і Нью-Йоркського Іларіона, Першоієрарха Руської Православної Церкви Закордоном, в дар Київській духовній академії і семінарії передана ікона шанованого святого Православної Церкви – святителя Іоанна (Максимовича), архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського з часткою його святих мощей. Мощі святителя знаходяться у кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» Руської Православної Церкви Закордоном у Сан-Франциско.

 

Святий образ з часткою мощей зі Сполучених Штатів Америки до України привіз благочинний Академічного храму на честь Різдва Божої Матері архімандрит Досифей (Михайлюк), який перебував у складі делегації Української Православної Церкви, що звершувала паломництво до святинь Америки.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, ікона свт. Іоанна Шанхайського постійно перебуватиме в Академічному храмі.

 

Прес-служба КДА / фото О. Пилипенко

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1173

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ