На засіданні кафедри богослов’я і біблеїстики відбувся передзахист магістерської роботи та розглянута низка важливих питань

06.10.2021

Почати

06.10.2021 - 23:30

Кінець

06.10.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У середу, 6 жовтня 2021 року, в Київських духовних школах відбулось засідання кафедри богослов’я і біблеїстики, участь у якому взяли члени кафедри. Засідання очолив завідувач кафедри — професор, ректор Київської духовної академії і семінарії професор єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Відповідно до порядку денного, відбувся предхахист магістерської роботи студента ІІІ курсу магістратури КДА заочного відділення Височанського Михайла.

 

Далі були затверджені теми доповідей викладачів, аспірантів та студентів другого курсу магістратури Академії на ХІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію, яка відбудеться 19 жовтня поточного року. Члени кафедри заслухали звіти аспірантів та студентів ІІ курсу аспірантури та ІІ курсу магістратури, які пишуть наукові роботи з предметів кафедри про стан їх написання.

 

Наприкінці засідання були розглянуто питання про закріплення тем кваліфікаційних та наукових робіт та низка поточних питань кафедри.

 

Прес-служба КДА / фото І. Ганусич

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
956

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ