Вийшла з друку книга доцента КДА архімандрита Феофана (Меджидова) «О явлениях воскресшего Христа Спасителя Его ученикам»

30.09.2022

Почати

30.09.2022 - 00:00

Кінець

30.09.2022 - 00:00

Категорії

Новини

Наприкінці вересня 2022 року вийшла з друку вже третя книга доцента Київської духовної академії архімандрита Феофана (Меджидова), що присвячена дослідженню Святого Письма Нового Завіту, під назвою «О явлениях воскресшего Христа Спасителя Его ученикам».

 

Книга вийшла з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і рекомендована до друку кафедрою богослов’я і біблеїстики Київської духовної академії і семінарії (протокол №27 від 14 грудня 2021 року).

 

Відповідальним редактором видання виступив голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ професор митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент.

 

Пропонована книга присвячена центральній події священної історії – Воскресінню Христа Спасителя і Його явління учням. Всі пасхальні події викладені у хронологічному порядку, починаючи від явління Господа Марії Магдалині і закінчуючи Його Вознесінням на небо. Особливе місце в книзі відведене питанню локалізації того чи іншого явління воскресшого Христа.

 

Книга буде цікавою усім дослідникам Святого Письма, а також всім православним християнам, які бажають осмислити і відкрити для себе недільні Євангельські читання.

 

Нагадаємо, що архімандрит Феофан є автором навчального посібника для духовних навчальних закладів «Священное Писание Нового Завета. Послания Апостола Павла к Тимофею, к Титу, к Филимону и к Евреям. Откровение апостола Иоанна Богослова», який вийшов з друку у листопаді 2021 року, та монографії «Бог на земли явися яко Человек. Христология по богослужебным текстам Октоиха», яка вийшла з друку у березні 2020 року.

 

Прес-служба КДА

 

874

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ