Ректор КДА взяв участь в богослужінні з нагоди престольного свята жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Услишательниця»

05.10.2021

Почати

05.10.2021 - 23:30

Кінець

05.10.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У день вшанування ікони Божої Матері «Услишательниця», 5 жовтня 2021 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у соборній Божественній літургії з нагоди престольного свята жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Услишательниця» с. Фасова Макарівського району Київської області.

 

Урочисте богослужіння в Свято-Миколаївському храмі обителі очолив намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, якому також співслужили митрополити: Херсонський і Таврійський Іоанн, Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, Луганський і Алчевський Пантелеімон, архієпископи: Бучанський Пантелеімон, Фастівський Даміан та намісник монастиря єпископ Бишівський Кирил, а також духовенство обителі та гості у священному сані.

 

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

 

Наприкінці Літургії був звершений чин славління біля чудотворного образу Божої Матері та хресний хід навколо головного храму обителі.

 

Прес-служба КДА / фото архід. Платон (Узун)

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1167

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ