Ректор Академії взяв участь у богослужінні з нагоди дня Ангела єпископа Баришівського Віктора

24.11.2021

Почати

24.11.2021 - 23:30

Кінець

24.11.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У день пам’яті святого Віктора Дамаського, 24 листопада 2021 року, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у соборній Божественній літургії у Свято-Ольгинському соборі Києва.

 

Святкову Божественну літургію очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, якому також співслужили: Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, митрополит Сєверодонецький і Старобільський Никодим, митрополит Львівський і Галицький Філарет, архієпископ Городницький Олександр, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, духовенство собору та гості у священному сані.

 

Після читання Євангелія Блаженніший владика звернувся до пастви зі словом проповіді.

 

За богослужінням помолились про припинення епідемії коронавірусу, про лікарів та одужання хворих.

 

Наприкінці богослужіння архієреї та духовенство звершили чин славлення перед іконою мученика Віктора.

 

Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав настоятеля собору єпископа Баришівського Віктора з днем пам’яті його небесного покровителя. Владика Віктор подякував архіпастирю за вітання та візит. Предстоятель відзначив благодійників Ольгинського собору церковними нагородами, після чого освятив нове приміщення недільної школи, облаштоване у дзвіниці на території парафії.

 

Прес-служба КДА / сайт УПЦ

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1316

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ