Керуючий справами УПЦ звершив Літургію Передосвячених Дарів в Академічному храмі

22.03.2023

Почати

22.03.2023 - 23:30

Кінець

22.03.2023 - 23:30

Категорії

Новини

У середу четвертої седмиці Великого посту, у день пам’яті преподобної Димитри Київської, 22 березня 2023 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Літургію Передосвячених Дарів. Перед початком Літургії були звершені Часи, зображальні та вечірня.

 

Його Високопреосвященству за богослужінням співслужили члени адміністрації, викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням регента архімандрита Романа (Подлубняка).

 

За богослужінням також молились викладачі, студенти і вихованці КДАіС, парафіяни храму, паломники Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, а також віряни, які знайшли прихисток в Київських духовних школах.

 

Піснеспів «Да исправится молитва моя» виконували тріо: вихованці 4-го класу Семінарії  Дмитро Кожелянко, Олександр Фоменко, а також вихованець 2-го класу Андрій Кнігніцький.

 

Прес-служба КДА / фото  В. Симканич

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.

 

 

 

 

 

1788

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ