Єпископ Сильвестр звершив освячення накупольних хрестів для столичної парафії на честь рівноап. Ніни, просвітительки Грузії

27.01.2022

Почати

27.01.2022 - 23:30

Кінець

27.01.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У віддання свята Богоявлення Господнього та день пам’яті святої рівноапостольної Ніни, просвітительки Грузії, 27 січня 2022 року, столична парафія на честь рівноапостольної Ніни відзначила престольне свято. Божественну літургію у храмі, що будується при лікарні для науковців Національної академії наук України, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, очолив голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ професор КДА митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент.

 

На завершення богослужіння митрополит Климент та ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр вручили церковні нагороди благодійникам храму, після чого владика ректор звершив освячення накупольних хрестів для храму.

 

Архіпастирям співслужили благочинний Першого лікарняного благочиння протоієрей Роман Барановський, настоятель парафії протоієрей Георгій Крючков, а також гості парафії у священному сані.

 

Після освячення єпископ Сильвестр привітав настоятеля та усіх присутніх з престольним святом храму і важливою подією в житті парафії — освяченням накупольних хрестів. На завершення учасники святкувань зробили пам’ятне фото.

 

 

Прес-служба КДА / фото А. Чорний

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1537

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ