Мюнстерський університет (Німеччина) висловив підтримку Київським духовним школам у зв’язку з їх можливим виселенням з Києво-Печерської Лаври

24.03.2023

Почати

24.03.2023 - 23:30

Кінець

24.03.2023 - 23:30

Категорії

Новини

У п’ятницю, 24 березня 2023 року на офіційному сайті Вестфальського університету імені Вільгельма у Мюнстері (Німеччина) з’явилася інформація, у якій йдеться про ситуацію, що склалася навколо Києво-Печерської Лаври, на території якої розташована Київська духовна академія і семінарія.

 

Зокрема, вказано, що у зв’язку з неминучим виселенням, професор католицького богословського факультету Мюнстерського університету Томас Бремер, підтримує звернення Академії до світової релігійної спільноти із закликом стати на захист Київських духовних шкіл, яке було опубліковано на офіційних ресурсах КДА та Української Православної Церкви англійською, французькоюіталійською, іспанською та німецькою мовами.

 

Київські духовні школи висловлюють щиру подяку особисто доктору Томасу Бремеру та Вестфальському університету імені Вільгельма у Мюнстері за підтримку!

 

————————

 

Вестфальський університет імені Вільгельма (нім. Westfälische Wilhelms-Universität Münster, скор.WWU) — один з найбільших університетів Німеччини. Розташований в Мюнстері. Заснований 16 квітня 1780 року. Мюнстерський університет носить ім’я кайзера Німеччини Вільгельма II. Навчання студентів проводиться на 15 факультетах за 130 спеціальностями.

 

Прес-служба КДА

 

 

1148

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ