Архієпископ Сильвестр очолив престольне свято храму на честь благовірного великого князя Ігоря Чернігівського

02.10.2022

Почати

02.10.2022 - 00:00

Кінець

02.10.2022 - 00:00

Категорії

Новини

У Неділю 16-ту після П’ятидесятниці, після Воздвиження, у день пам’яті благовірного великого князя Ігоря Чернігівського, 2 жовтня 2022 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії архієпископ Білогородський Сильвестр очолив престольне свято храму на честь благовірного князя Ігоря Чернігівського храмового комплексу Різдва Пресвятої Богородиці на масиві Теремки-1.

 

Владиці ректору за Божественною літургією співслужив благочинний Голосіївського благочиння протоієрей Павел Кирилов, настоятель храму протоієрей Василій Грицько, духовенство та гості храму у священному сані.

 

Після читання Святого Євангелія владика ректор звернувся до присутніх з архіпастирським словом.

 

За Літургією були піднесені молитви про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним.

 

Наприкінці богослужіння біля ікони святого князя був звершений чин славління, після чого Його Високопреосвященство привітав настоятеля, духовенство та парафіян храму з престольним святом та передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

 

Прес-служба КДА /  фото А. Чорний

 

****

 

Читайте також:

 

Проповідь ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра у Неділю 16-ту після П’ятидесятниці.

 

Проповедь ректора Киевской духовной академии и семинарии архиепископа Белогородского Сильвестра в Неделю 16-ю по Пятидесятнице.

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1208

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ