Ректор КДАіС очолив святкове богослужіння з нагоди престольного свята храму на честь блж. Ксенії Петербурзької

06.02.2022

Почати

06.02.2022 - 23:30

Кінець

06.02.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У Неділю 33-тю після П’ятидесятниці, про Закхея, день пам’яті блаженної Ксенії Петербурзької та Собору новомучеників і сповідників Церкви Руської, 6 лютого 2022 року, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр очолив святкову Божественну літургію з нагоди престольного свята у храмі на честь блаженної Ксенії Петербурської, що знаходиться у Дарницькому районі  м. Києва.

 

Владиці ректору співслужили секретар Київської єпархії по м. Києву  протоієрей Віктор Іващук,  благочинний Першого Дарницького благочиння м. Києва протоієрей Василій Біляк, настоятель храму протоієрей Анатолій Яким, а також духовенство й гості парафії у священному сані.

 

Після читання Святого Євангелія Його Преосвященство звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

 

За богослужінням були піднесені особливі молитви про припинення епідемії, одужання хворих та за здоров’я лікарів.

 

Наприкінці богослужіння був звершений чин славління біля ікони святої блаженної Ксенії Петербурзької.

 

Після завершення Літургії владика ректор привітав настоятеля, духовенство та парафіян з храмовим святом та передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Після чого відбулось вручення церковних нагород благодійникам святого храму.

 

Пресслужба КДА / фото А. Чорний

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.

 

 

 

1541

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ